Betalingen

Carwashworld.nl bied naast de standaard betaal opties zoals  Ideal en Paypal nu ook diverse andere mogelijkheden om te betalen.

Betalen via Afterpay en Capayable kunt u zonder risico achteraf betalen.

Omdat diverse betalings systemen kosten in rekening brengen en wij deze absoluut niet willen doorberekenen aan onze klanten kan het zijn dat onder een bepaald orderbedrag uw favoriete betalings wijze er niet bij zit.

Ideal is gratis en blijft gratis!

Afterpay is zichtbaar vanaf € 25.00


In3, in 3 x betalen met 0% rente!!
Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 
Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.
Hoe werkt het?
Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

Nieuw, Spraypay!

Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Het is natuurlijk wel verstandig om een looptijd te kiezen die niet langer is dan de levensduur van het product dat je wil kopen.
Spraypay is toepasbaar vanaf € 350.00 tot € 3500.00!!